MOVA Academy është një hapësirë Inovacioni që ofron trajnime, rrjetëzim dhe përgatitje për karrierën.

EDUKIM,
INSPIRIM,
ZHVILLIM.

home section gif
calculator math

ÇFARË BËJMË NE

Angazhohu, Mëso dhe Rritu.

Motoja “Angazhohu, Mëso dhe Rritu” është një udhëzim i thjeshtë, por thelbësor për zhvillimin personal dhe profesional. Ky udhëtim është një rrugë që na inkurajon të përfshihemi aktivisht në jetën tonë, të mësojmë gjithmonë nga përvojat tona dhe të punojmë për rritjen tonë të vazhdueshme drejt suksesit.
calculator math

PROGRAMIM

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

DIZAJN GRAFIK

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

GJUHE ANGLEZE

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MATEMATIKË

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MËSIM PLOTËSUES

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

ROBOTIKË

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë
psikologji
PSIKOLOGJI
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

QËNDRIMI DITOR

 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë
Programim picture
PROGRAMIM
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

dizajn grafik
DIZAJN GRAFIK
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

gjuhe angleze
GJUHE ANGLEZE
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

matematike
MATEMATIKË
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

mesim plotesues
MËSIM PLOTËSUES
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

robotike
ROBOTIKË
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

psikologji
PSIKOLOGJI
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

qendrim ditor
QËNDRIMI DITOR
 • 24 Orë në total
 • 2 Herë në javë
 • E Hënë e Mërkurë

MË SHUMË

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Hapni Dritaren e Edukimit Tuaj

Jemi të lumtur që të ju njoftojmë se regjistrimi online në Akademinë Tonë është hapur dhe ju ofron mundësi të jashtëzakonshme për të zhvilluar njohuritë tuaja dhe për të përshpejtuar karrierën tuaj. Ky tekst është një udhëzim i shkurtër për të shpjeguar se si të regjistroheni dhe
të filloni një udhëtim të ri të mësimit dhe suksesit.

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

check this field

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni në numrin 049 477 385 apo të na vizitoni në adresën tonë:
Rr. Rexhep Dajkvoci ( Afër ish restaurant Luli ) Balec – Gjilan

ARRITJET TONA

MOVA ACADEMY NË NUMRA

1 +
Mësues dhe Trajner
profesionist.
1 +
Nxënës të regjistruar në
kurse të ndryshme.
1 +
Aktivitete të kryera
me sukses.

PROGRAMIM

MËSONI KODIMIN NGA E PARA

Eksploroni Botën e Teknologjisë Informative.

Jeni gati të hyni në botën e programimit dhe të ndërtimit të aplikacioneve? Kursi për programim është udhëzimi juaj i duhur për të filluar aventurën tuaj në fushën e teknologjisë dhe zhvillimit të software-ve.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për nivelin KIDS: 40€
Çmimi për nivelin JUNIOR: 50€
Çmimi për nivelin e ADVANCE: 60€
Përshkrimi i Kursit:

Kursi ynë për programim është një program intensiv dhe i specializuar që ju ofron njohuri thelbësore dhe aftësi praktike për të krijuar aplikacione të ndryshme kompjuterike. Në këtë kurs, do të eksploroni gjuhë të programimit të ndryshme, duke përfshirë Python, Java, JavaScript dhe shumë të tjera.

Përmbajtja:

 • Themelimi i programimit dhe sintaksa bazë.
 • Punimi me struktura të të dhënave.
 • Zhvillimi i aplikacioneve të rrjetës.
 • Krijimi i faqeve të internetit dhe aplikacioneve web.
 • Përdorimi i bazave të të dhënave dhe gjuhëve SQL.
Për kë është ky kurs programimi?

Kursi është i hapur për të gjithë të interesuarit, pa kufizime të moshës ose përvojës në programim. Instruktoret tanë të kualifikuar do të ju udhëheqin nëpër të gjitha fazat e mësimit dhe do të jenë të gatshëm të përgjigjen në pyetjet tuaja. Përgatitu për të hyrë në një botë të re të mundësive dhe sfidave. Regjistrohu tani në kursin tonë për programim dhe fillo rrugën drejt një karriere të suksesshme në teknologji.
Përmbajtja:
 • Njohuri të thella të gjuhëve të programimit të ndryshme.
 • Aftësi për të zhvilluar aplikacione kompjuterike.
 • Përgatitje për tregun e punës në fushën e teknologjisë.
 • Mundësi për të zhvilluar projekte personale dhe të ndërtoni një portfolio të fuqishëm.
lady teacher

TRAJNERE

DiELLZA HAJRULLAHU

IT Developer

BIOGRAFIA:

Diellza Hajrullahu është studente e talentuar nga Gjilani, në prag të diplomimit në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, në fakultetin e shkencave kompjuterike, duke treguar përkushtim dhe pasion për fushën e saj.

Në dritën e aftësive të saj të shquara dhe pasionit për të ndarë dijen me të tjerët, Diellza Hajrullahu është bërë pjesë e “Mova Academy” si trajnere për programim. Me përvojën e saj të pasur dhe njohuritë e thelluara në fushën e teknologjisë informative, ajo është gati të sjellë një kontribut të çmuar në zhvillimin e brezave të ardhshëm të programuesve në Gjilan.

Si trajnere në “Mova Academy”, Diellza synon të ndajë eksperiencën e saj të pasur dhe të inkurajojë studentët për të përparuar në fushën e programimit. Ajo është përgatitur të ofrojë trajnime cilësore dhe të ndihmojë në formimin e një brezi të ri programuesish në Gjilan, duke kontribuar në avancimin e komunitetit dhe industrisë së teknologjisë informative në këtë rajon.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

DIZAJN GRAFIK

MËSONI HAPAT E DIZAJNIT NGA FILLIMI

Njihuni me botën e Dizajnit Grafik.

Jeni pasionant për artin dhe dizajnin grafik? Kursi ynë për dizajn grafik është udhëzimi që keni pritur për të zhvilluar aftësitë tuaja kreative dhe për të bërë karrierë në fushëne dizajnit grafik.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për muaj: 39€ / Çmimi i trajnimit total: 117€ 15% zbritje

Përshkrimi i Kursit:

Kursi për dizajn grafik është një program i kujdesur që ka për qëllim të thellojë njohuritë dhe aftësitë tuaja në fushën e dizajnit grafik. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të temave dhe projekteve që ju lejojnë të eksploroni dhe zhvilloni aftësitë tuaja në mënyra kreative dhe të inovacionit.Kursoni do të përfshijë dizajnimin e logo-ve, broshurave, faqeve të internetit, posteve në rrjete sociale dhe shumë të tjera.

Përmbajtja:

 • Themelimi i dizajnit grafik dhe teoritë e dizajnit.
 • Përdorimi i software-it të dizajnit grafik.
 • Krijimi i logo-ve dhe identitetit vizual për markën.
 • Dizajni i materialeve për printim dhe dixhital.
 • Krijimi i dizajneve për faqet e internetit dhe rrjete sociale.

Për kë është ky kurs ?


Kursi për dizajn grafik është i hapur për të gjithë ata që janë të interesuar për të ndjekur pasionin e tyre për artën dhe dizajnin. Instruktoret tanë të kualifikuar janë të gatshëm të ndihmojnë të zhvilloni potencialin tuaj kreativ dhe të hapni dyert e një karriere të ndryshme. Bëhu pjesë e kësaj udhëtimi kreative dhe regjistrohu tani në kursin tonë për dizajn grafik. Le të filloni aventurën tuaj në botën e dizajnit dhe të shfaqni artën tuaj në mënyrë të jashtëzakonshme.

Përfitimet e Kursit:

 • Njohuri të thella të dizajnit grafik dhe estetikës.
 • Aftësi për të krijuar materiale të dizajnit për bizneset dhe projektet personale.
 • Përgatitje për tregun e punës në fushën e dizajnit grafik.
 • Mundësi për të zhvilluar portfolion tuaj të punëve të dizajnit.
boy teacher

INSTRUKTOR

Valmir Muja

Senior Graphic Designer

BIOGRAFIA:

Valmir Muja është Dizajner Grafik me më shumë se 15 vite përvojë pune,me një histori të pasur dhe pasion për dizajnin, është i njohur për aftësitë dhe kreativitetin e tij në këtë fushë.

Me një përvojë të suksesshme në Shkollën e Mesme të Artit Pamor,duke vazhduar rrugën e tij të arsimimit në Universitetin e Arteve në Prishtinë, ku ka përfunduar me sukses studimet e specializuara në dizajn grafik.

Valmiri ka realizuar me sukses shumë projekte dizajni, duke përfshirë krijimin e identitetit të markave, fushtatat e reklamave digjitale dhe materiale të ndryshme printimi.

Ai do të ndajë me ju teknikat dhe praktikat më të fundit të dizajnit, duke ju ndihmuar të zhvilloni aftësi të shkëlqyera dhe të ndërtoni projekte të frytshme.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

GJUHE ANGLEZE

Njihuni me gjuhën Angleze dhe përdorimin e saj.

Gjuha angleze është gjuha e komunikimit global dhe një aftësi e domosdoshme në botën e sotme. Nëse jeni të interesuar të përmirësoni ose të mësoni gjuhën angleze,kursi ynë për gjuhën angleze është udhëzimi që kërkonit.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për nivelin Begginer: 20€
Çmimi për nivelin Elementary: 20€
Çmimi për nivelin e Intermediate: 30€
Çmimi për nivelin e Uper: 35€
Çmimi për nivelin e Advanced: 40€
Përshkrimi i Kursit:

Kursi ynë për gjuhën angleze është një program i përshtatur për të gjithë nivelet e njohurisë, duke filluar nga fillimi absolut deri te nivel i avancuar. Ne ofrojmë një ambient të frytshëm mësimi me instruktore të kualifikuar dhe një kurrikulë të pasur që përfshin lexim, shkrim,dëgjim dhe folje.

Përmbajtja:

 • Mësim të gramatikës dhe sintaksës së gjuhës angleze
 • Zhvillim të aftësive të dëgjimit dhe foljes
 • Lexim dhe analizë të teksteve të ndryshme
 • Shkrim të kompozimeve dhe materialeve të tjera të shkruara
 • Diskutime dhe simulime të situatave të ndryshme komunikuese

Për kë është ky kurs ?


Këto pikë kyçe të kursit janë thelbësore për të siguruar që studentët të mësojnë gjuhën angleze në një mënyrë të plotë dhe të përgatiten për një përdorim të suksesshëm të saj në situata të ndryshme dhe për synime të ndryshme profesionale dhe personale.

Përfitimet e Kursit:
 • Njohuri të thella të gjuhës angleze, përfshirë gramatikën dhe leksikën.
 • Aftësi për të komunikuar në situata të ndryshme, përfshirë biznesin dhe jetën e përditshme.
 • Përgatitje për provimet e mirënjohura të gjuhës angleze si TOEFL, IELTS, dhe më shumë.
 • Mundësi për të zhvilluar veten në një ambient ndërkombëtar dhe të hapur për mundësi të reja profesionale dhe personale.
lady teacher

PROFESORESHË

Fjolla Matoshi

English Teacher

BIOGRAFIA:

Fjolla është një profesioniste e angazhuar në fushën e Gjuhësisë dhe Letërsisë Angleze. Ajo ka përfunduar me sukses studimet e saj bazike në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, në Fakultetin Filologjik, ku ka fituar njohuri të thella në drejtimin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze.

Me një përvojë më shumë se 5 vjetëshe në këtë rol, ajo ka ndikuar thellësisht në zhvillimin e aftësive të gjuhësisë dhe komunikimit të nxënësve të saj.

Përkushtimi i saj ndaj kujdesit pedagogjik dhe zhvillimit të nxënësve shënon një prirje të veçantë drejt rritjes së cilësisë së arsimit të lartë në fushën e Gjuhësisë Angleze.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

MATEMATIKË

Shkoni mjaft thellë në çdo gjë dhe do të gjeni matematikën.

Nëse jeni të interesuar të përmirësoni aftësitë tuaja në matematikë ose dëshironi të forconi bazat tuaja, kursi ynë për matematikë është zgjedhja e duhur për ju.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për Kl.3 deri Kl.9: 15€
Çmimi për Kl.10 deri Kl.12 20€
Përshkrimi i Kursit:

Kursi ynë për matematikë është një program i përshtatur për të gjithë nivelet e njohurisë, duke filluar nga fillimi absolut deri te nivel i avancuar. Ne ofrojmë një ambient të frytshëm mësimi me instruktore të kualifikuar dhe një kurrikulë të pasur që përfshin temat e ndryshme matematikore, përfshirë algebrën, gjeometrinë, kalkulusin dhe statistikën.

Përmbajtja:

 • Teorinë dhe Aplikacionet e Algebrës.
 • Gjeometrinë dhe Grafikën Matematikore.
 • Kalkulusin dhe Analizën Matematikore.
 • Statistikën dhe Analizën e të Dhënave.
 • Përdorimin e Software-ve Matematikore
  për Zgjidhjen e Problemeve.
Për kë është ky kurs?

Ky kurs është i përshtatur për të gjithë të interesuarit,pavarësisht nga moshë, përvojë, apo nivelete tyre të njohurisë në matematikë. Bëhu pjesë e kësaj aventurë matematikore dhe regjistrohu tani në kursin tonë për matematikë. Le të ndihmojmë ju të zhvilloni një kuptim të thellë të matematikës dheaftësitë që do t’ju duhen për të arritur sukses në shkollë, punë, dhe në jetën tuaj të përditshme.

Përfitimet e Kursit:

 • Njohuri të thella të temave matematikore të ndryshme.
 • Aftësi për të zgjidhur probleme matematikore në mënyrë efikase.
 • Përgatitje për provimet e shkollës, universitetit ose testeve të
  ndryshme matematikore.
 • Mundësi për të zhvilluar aftësitë e zgjidhjes së problemeve dhe
  analizës logjike.
lady teacher

Mësimdhënëse e Matematikës

Donjetë Fejzullahu

Math Teacher

BIOGRAFIA:

Donjetë Fejzullahu është një mesuese e angazhuar dhe e pasionuar në fushën e matematikës dhe arsimimit.

Pas përfundimit studimeve për matematikë dhe informatikë, ka ndjekur studimet në  Universitetin e Tetovës në drejtimin Matematikë Arsimore dhe është në fazën e përfundimit të masterit për Mësimdhënien e Matematikës në Universitetin e Prishtinës.

Ajo përdor metoda bashkohore dhe teknika inovative në mësimdhënie, që  inkurajojnë nxënësit të zhvillojnë  njohuritë matematikore, por edhe aftësitë dhe shkathtësitë e tyre.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

MËSIM PLOTËSUES

ZGJERO NJOHURITË TUAJA

Zhvillohu duke mësuar dhe luajtur.

Nëse jeni në kërkim të mundësive për të zgjeruar njohuritë tuaja dhe për të mësuar gjëra të reja, kursi ynë për mesim plotësues është zgjedhja e duhur për ju.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për 5 Ditë në javë (1 muaj): 50€
Çmimi për 3 Ditë në javë (1 muaj): 30€
Çmimi për Indvidual: 100€
Përshkrimi i Kursit:

Kursi ynë për mesim plotësues është një program fleksibël dhe i përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë diçka të re. Ne ofrojmë një gamë të gjerë temash dhe lëndash që përfshijnë artin, shkencën, teknologjinë, gjuhët, dhe shumë të tjera.

Përmbajtja:

 • Arti dhe Kultura.
 • Shkencë dhe Teknologji.
 • Gjuhët dhe Letërsia.
 • Aftësi të Reja.
Për kë është ky kurs?

Kursi ynë për mesim plotësues është një program i përshtatur për të shërbyer një gamë të gjerë të studentëve dhe të apasionuarve të ndryshëm. Ky kurs është ideal për të gjithë ata që dëshirojnë të zgjerojnë horizontet e tyre të dijes dhe aftësive në një mjedis të përkushtuar të mësimit. Nëse dëshironi të zgjeroni dijen tuaj në një fushë të caktuar ose dëshironi të eksploroni dije të reja, ky kurs është një mënyrë e shkëlqyeshme për të arritur qëllimet tuaja të mësimit.

Përfitimet e Kursit::

 • Zgjedhja e temave që ju interesojnë.
 • Rritje e njohurive dhe horizonteve tuaja.
 • Zhvillim i aftësive të reja dhe krijimi i
  një portfoli të pasur të dijeve.
 •  Përgatitje për të arritur sukses.
lady teacher

Mësimdhënëse Klasore

Dafinë Ahmeti

School Teacher

BIOGRAFIA:

Dafinë Ahmeti, pas shkollës fillore dhe të mesme me drejtim në shkencat natyrore, ka ndjekur studimet në Universitetin Publik të Gjilanit “Kadri Zeka” për Arsimin Fillor.

Mësimdhënëse e njohur për përkushtimin e saj të jashtëzakonshëm ndaj edukimit fillor.

Ajo kombinon dijen e fituar nga studimet dhe trajnimet e specializuara me teknikat më të fundit pedagogjike për të ndihmuar nxënësit të zhvillojnë aftësitë e tyre dhe të ndjehen të inkurajuar për të arritur potencialin e tyre maksimal.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

ROBOTIKË

NDËRTONI BOTËN TUAJ TË ROBOTËVE

Në kurset tona të Robotikës,
ju krijoni teknologjinë e së ardhmes.

Nëse jeni në kërkim të mundësive për të zgjeruar njohuritë tuaja dhe për të mësuar gjëra të reja, kursi ynë për mesim plotësues është zgjedhja e duhur për ju.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për nivelin KIDS: 40€
Çmimi për nivelin JUNIOR: 50€
Çmimi për nivelin e ADVANCE: 60€
Përshkrimi i Kursit:

Jeni kurioz për teknologjinë dhe dëshironi të mësoni se si të ndërtosh dhe programosh robotë? Kursi ynë për robotikë është zgjedhja e duhur për ju që dëshironi të eksploroni botën e automatizimit dhe inteligjencës artificiale.

Përmbajtja:

 • Ndërtimin e robotëve të thjeshtë dhe të sofistikuara.
 • Programimin e robotëve.
 • Zhvillimin e aftësive të analizës dhe zgjidhjes së problemeve në robotikë.
 • Eksperimentimin me sensorë dhe teknologjitë e lidhura me robotikën.
 • Projekte të ndryshme të robotikës.
Për kë është ky kurs?

Kursi për robotikë është i hapur për të gjithë të interesuarit, pa kufizime të moshës apo përvojës.Ne kemi instruktore të kualifikuar që janë të gatshëm të ndihmojnë studentët në eksplorimin e botës së robotikës dhe të ndihmojnë ata të zhvillojnë aftësitë e tyre në këtë fushë të palëvizshme.

Bëhu pjesë e kësaj udhëtimi teknologjik dhe regjistrohu tani në kursin tonë për robotikë. Le të ndihmojmë ju të bëheni një inxhinier robotik dhe të ndërtoni botën tuaj të robotëve.

Përfitimet e Kursit::

 • Njohuri të thella të sistemeve robotike dhe teknologjisë së automatizuar.
 • Aftësi për të projektuar, ndërtuar dhe programuar robotë të ndryshëm.
 • Përgatitje për të ndërtuar projekte robotike të ndryshme.
 • Mundësi për të eksploruar fushën e robotikës dhe inteligjencës artificiale.
lady teacher

TRAJNERE

XXXXX

IT Developer

BIOGRAFIA:

Valmir Muja është Dizajner Grafik me më shumë se 15 vite përvojë pune,me një histori të pasur dhe pasion për dizajnin, është i njohur për aftësitë dhe kreativitetin e tij në këtë fushë.

Me një përvojë të suksesshme në Shkollën e Mesme të Artit Pamor,duke vazhduar rrugën e tij të arsimimit në Universitetin e Arteve në Prishtinë, ku ka përfunduar me sukses studimet e specializuara në dizajn grafik.

Valmiri ka realizuar me sukses shumë projekte dizajni, duke përfshirë krijimin e identitetit të markave, fushtatat e reklamave digjitale dhe materiale të ndryshme printimi.

Ai do të ndajë me ju teknikat dhe praktikat më të fundit të dizajnit, duke ju ndihmuar të zhvilloni aftësi të shkëlqyera dhe të ndërtoni projekte të frytshme.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

QËNDRIMI DITOR

ZGJERO NJOHURITË TUAJA

Zhvillohu duke mësuar dhe luajtur.

Nëse jeni në kërkim të mundësive për të zgjeruar njohuritë tuaja dhe për të mësuar gjëra të reja, kursi ynë për mesim plotësues është zgjedhja e duhur për ju.

Detajet e Kursit:

Orari: 24 Orë në total / 2 Herë në javë / E Hënë e Mërkurë / 3 Muaj

Çmimi për QËNDRIM DITOR: 100€
Përshkrimi i Kursit:

Kursi ynë për mesim plotësues është një program fleksibël dhe i përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë diçka të re. Ne ofrojmë një gamë të gjerë temash dhe lëndash që përfshijnë artin, shkencën, teknologjinë, gjuhët, dhe shumë të tjera.

Përmbajtja:

 • Arti dhe Kultura.
 • Shkencë dhe Teknologji.
 • Gjuhët dhe Letërsia.
 • Aftësi të Reja.
Për kë është ky kurs?

Kursi ynë për mesim plotësues është një program i përshtatur për të shërbyer një gamë të gjerë të studentëve dhe të apasionuarve të ndryshëm. Ky kurs është ideal për të gjithë ata që dëshirojnë të zgjerojnë horizontet e tyre të dijes dhe aftësive në një mjedis të përkushtuar të mësimit. Nëse dëshironi të zgjeroni dijen tuaj në një fushë të caktuar ose dëshironi të eksploroni dije të reja, ky kurs është një mënyrë e shkëlqyeshme për të arritur qëllimet tuaja të mësimit.

Përfitimet e Kursit::

 • Zgjedhja e temave që ju interesojnë.
 • Rritje e njohurive dhe horizonteve tuaja.
 • Zhvillim i aftësive të reja dhe krijimi i
  një portfoli të pasur të dijeve.
 •  Përgatitje për të arritur sukses.
lady teacher

Mësimdhënëse Klasore

Dafinë Ahmeti

School Teacher

BIOGRAFIA:


Fjolla është një profesioniste e angazhuar në fushën e Gjuhësisë dhe Letërsisë.

Me një përvojë të suksesshme në Shkollën e Mesme të Artit Pamor,duke vazhduar rrugën e tij të arsimimit në Universitetin e Arteve në Prishtinë, ku ka përfunduar me sukses studimet e specializuara në dizajn grafik.

Valmiri ka realizuar me sukses shumë projekte dizajni, duke përfshirë krijimin e identitetit të markave, fushtatat e reklamave digjitale dhe materiale të ndryshme printimi.

Ai do të ndajë me ju teknikat dhe praktikat më të fundit të dizajnit, duke ju ndihmuar të zhvilloni aftësi të shkëlqyera dhe të ndërtoni projekte të frytshme.

REGJISTRIMI ONLINE NË AKADEMINË TONË

Mbushni formularin e regjistrimit online, duke siguruar të dhënat tuaja personale dhe të kontaktit.

learning succes

JU LUMTË!

Regjistrimi juaj ështe dorëzuar
me sukses! Rruga drejt suksesit ka filluar…