about us

MOVA Academy është një platformë e cila ofron kurse në gjuhën shqipe nga instruktor të lëmive të ndryshme.

RRETH NESH

MOVA Academy është një platformë e cila ofron kurse nga instruktor të lëmive të ndryshme, duke përfshirë një gamë të gjerë të subjekteve si programim, dizajn grafik, matematikë , gjuhë angleze etj. 

color palette
academy school logo version
books education
online study
MOVA Academy është një platformë e cila ofron kurse nga instruktor të lëmive të ndryshme, duke përfshirë një gamë të gjerë të subjekteve si programim, dizajn grafik, marketing,anglisht etj. Ne synojmë të bashkëpunojmë vetëm me instruktorë të cilët kanë një eksperiencë të zgjeruar në fushën e tyre dhe kanë dëshmuar aftësi të larta, me qëllim të ofrimit të materialit sa më cilësor.

Akademia jonë ofron një ambient të sigurt dhe të përshtatshëm për të mësuar, ku studentët kanë qasje të lehtë dhe të sigurtë në materialet e kursit dhe resurset e nevojshme. 

Qëllimi ynë është të ndihmojmë të rinjtë dhe të gjithë ata që dëshirojnë të përparojnë në karrierën e tyre, duke ofruar një platformë të avancuar për të mësuar dhe zhvilluar aftësi të reja.

color palette
academy school logo version
books education
online study
MOVA Academy është një platformë e cila ofron kurse nga instruktor të lëmive të ndryshme, duke përfshirë një gamë të gjerë të subjekteve si programim, dizajn grafik, marketing,anglisht etj. Ne synojmë të bashkëpunojmë vetëm me instruktorë të cilët kanë një eksperiencë të zgjeruar në fushën e tyre dhe kanë dëshmuar aftësi të larta, me qëllim të ofrimit të materialit sa më cilësor.
Akademia jonë ofron një ambient të sigurt dhe të përshtatshëm për të mësuar, ku studentët kanë qasje të lehtë dhe të sigurtë në materialet e kursit dhe resurset e nevojshme. Ne ndjekimstandarde të larta në cilësinë e kursit, duke përdorur teknologji të fundit dhe duke ofruar një mbështetje të vazhdueshme për të siguruar një përvojë cilësore të mësimit.
Qëllimi ynë është të ndihmojmë të rinjtë dhe të gjithë ata që dëshirojnë të përparojnë në karrierën e tyre, duke ofruar një platformë të avancuar për të mësuar dhe zhvilluar aftësi të reja. Ne jemi të angazhuar për të ndihmuar të gjithë përdoruesit tanë të arrijnë objektivat e tyre dhe për t’i ofruar një përvojë të mrekullueshme të mësimit në akademinë tonë.

STAFI I QËNDRIMIT DITOR

Ne kemi fatin të kemi një staf të përkushtuar dhe të kualifikuar në qendrën tonë ditore në Akademinë tonë. Stafi ynë është burimi ynë më i çmuar dhe udhëheqësi i suksesit të studentëve tanë. Ata janë profesionistë të edukimit me një pasion të vërtetë për mësimdhënien dhe zhvillimin e fëmijëve.

TRAINERËT

Trajnerët tanë janë thelbi i suksesit të pjesëmarrësve tanë dhe janë burimi ynë më i çmuar.

Ata janë profesionistë të fushës së trajnimit, me një pasion të vërtetë për zhvillimin e aftësive dhe ndihmimin e individëve në arritjen e qëllimeve të tyre.

POZITA TË HAPURA NË AKADEMINË TONË

Akademia jonë ka pozita të hapura për individë të talentuar dhe të motivuar. Ne jemi një qendër e edukimit që vlerëson pasionin, aftësitë dhe përkushtimin tuaj ndaj një karriere të suksesshme dhe zhvillimit personal.

hr management

MËSUES/E KLASORE

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

PSIKOLOG/E

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

TRAINER/E I PROGRAMIMIT

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.