about us

"Ka një Univers mundësish që ju presin. Eksploroni ato një nga një,mund të jetë nisja që keni pritur të filloni. Eja në bord tani dhe filloni karrierën tuaj me ne!

NE PO PUNËSOMJË

KONKURS PUNE NË "MOVA ACADEMY”

Trainer/e i Programimit

Vendndodhja

Gjilan

Adresa

Rexhep Dajkovci nr.4

Pagesa

Sipas Nxënësve

Orari

Sipas Grupeve * Hënë-Premte

Punësimi

Kohë të plotë

PËRSHKRIMI I PUNËS

Trajner/e që do të angazhohet si ligjërues në ofrimin e trajnimeve
për programim.

review stars
we are hiring
KUSHTET QË DUHEN PËRMBUSHUR NGA KANDIDATËT E INTERESUAR:
  • Përgatitje profesionale (diplomë, ose në përfundim të studimeve).
  • Të ketë shkathtësi të mira komunikimi në gjuhën angleze.
  • Të ketë dëshirë të punojë më nxënës. Të jetë i/e gatshme për të mësuar vazhdimisht.
  • Të marr udhëheqësi në mbështetjen e nxënësve për realizimin e projekteve dhe iniciativave të tyre.
  • Të ketë aftësi për të ndjekur dhe ekzekutuar detyrat dhe përgjegjësitë me përpikmëri dhe brenda afatit të përcaktuar kohor.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikative për të krijuar raporte ndërpersonale me femijët/nxënësit.
  • Dërgoni CV dhe dokumente shtesë në email: movaacademyks@gmail.com deri më datën 15 Shtator 2023.
 

BENEFITET DHE PËRFITIMET

Health Insurance

Food

Trainings

Sigurim shëndetsor

Kafe

Trajnime

MUNDËSI TË TJERA NË PRITJE...

PSIKOLOG/E

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

MËSUES/E KLASORE

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

FORMULARI I APLIKIMIT

Për të filluar aplikimin tuaj, ju lutemi jepni disa informacione shtesë më poshtë.

contact support

JU LUMTË!

Aplikimi juaj ështe dorëzuar
me sukses!