about us

"Ka një Univers mundësish që ju presin. Eksploroni ato një nga një,mund të jetë nisja që keni pritur të filloni. Eja në bord tani dhe filloni karrierën tuaj me ne!

NE PO PUNËSOMJË

KONKURS PUNE NË "MOVA ACADEMY”

Mësues/e Klasore

Vendndodhja

Gjilan

Adresa

Rexhep Dajkovci nr.4

Pagesa

Sipas Nxënësve

Orari

Sipas Grupeve * Hënë-Premte

Punësimi

Kohë të plotë

PËRSHKRIMI I PUNËS

MOVA Academy është në kërkim të një kandidati të talentuar për të plotësuar një vend të lirë të punës.

review stars
we are hiring
KUSHTET QË DUHEN PËRMBUSHUR NGA KANDIDATËT E INTERESUAR:
  • Diplomë në Fakultetin e Edukimit.
  • Të drejtë konkurimi kanë studentët e diplomuar.
  • Të ketë së paku 1 vitë përvojë pune në fushën e tij/të saj.
  • Dërgoni CV dhe dokumente shtesë në email: movaacademyks@gmail.com deri më datën 15 Shtator 2023.
 

BENEFITET DHE PËRFITIMET

Health Insurance

Food

Trainings

Sigurim shëndetsor

Kafe

Trajnime

MUNDËSI TË TJERA NË PRITJE...

PSIKOLOG/E

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

TRAINER/E I PROGRAMIMIT

Vendi i punës: MOVA ACADEMY
Adresa: Rexhep Dajkovci nr. 4
(te shkolla “Musa Zajmi”.)
Gjilan.

FORMULARI I APLIKIMIT

Për të filluar aplikimin tuaj, ju lutemi jepni disa informacione shtesë më poshtë.

contact support

JU LUMTË!

Aplikimi juaj ështe dorëzuar
me sukses!